zondag 23 augustus 2015

Australie Sidney Zondag 23-8-2015.


Zondag 23-8-2015.

 

Vandaag nemen we een rust dag. We slapen uit ,ontbijten op ons gemak. De was is gewassen en die vouwen we ff op en dan is dat klaar . Het werk zit er op !!

 
Tegen 11 00 uur lopen we naar Darling Habor. We wandellen wat kijken maken foto’s en dan gaan we eerst een auto regelen .Dat laat ik helemaal aan Bianca dit is haar feestje ! Ze gaat voor een Mitsubishi outlander. Een grote auto ,hoge in stap en alles er op en er aan 4weelaandrive.
 

Bianca regelt alles want ze heeft vragen en wensen en dat komt wel goed . Nadat we dat gedaan hebben gaan we koffie drinken en omdat we lekker zitten lunchen we meteen.

Daarna gaan we met de taxi naar de  Botanica garden. Het is hier klimmen in de straten dus een taxi is een luxe. Eenmaal daar maken we foto van alles wat veigt en hopen een lori of kaketoe op de foto te zetten. Je merkt echter wel dat de mens met het bouwen de vogels redelijk de stad uit heeft gedreven. We vinden lori’s en ze laten zich moeilijk foto graveren dat verschil met de outback tours die ik gemaakt heb is mega groot. In de stad is alles anders. Bianca houd van "leuke foto's maken " Dus ik ben de "klos".

Tot er vogels zijn ,dan is ze all in to the birds..

 
 

Dan zien we een kaketoe vliegen. En nog een .Ze gaat direct naar een nest  en ze gaat het nest bewerken. Duidelijk is dat ze het nest klaar maakt voor de kweek . Het is mooi dat ze dat precies voor onze kamer doet en we staan hier zeker anderhalf uur te foto graveren en film te maken Ze vleugen aan en op en neer tussen enkel bomen Steeds terug komend op het nest en ze graaft als het waren steeds diepen. De man zit op de uitkijk en bij vreemde geluiden vliegen ze weg maar komen steeds terug. Prachtig om dit te zien.
 
 
 
 

Schitterende momenten, maar we zijn zo moe dat we tegen 1600 een taxi terug nemen naar ons appartement . daar regelen we de parkeer plaats van de auto zodat we met de auto ook naar het vliegveld kunnen als we van John terug komen. Morgen gaan we voor 4 dagen naar John Mac Graft. Spannend …. De tol van de afgelopen weken slaat toe . We kunne niet meer en gaan “bankzaken ”doen zoal ik dat altijd noem. Zitten hangen kopje thee en niets doen even relaxen. We zijn nog te moe om te eten dus we bestellen . Ariëlle is thuis gelukkig ,en helpt ons hoe we dat moeten doen . Het is besteld .We gaan voor een stokbrood met knoflook vooraf en we nemen de Spaghetti Carbonara met een colaatje light..Besteld en het komt over 45 mintuten Dus tijd voor foto en verslag ondertussen want daarna ga ik koffertje pakken voor bij John en verder relaxen Niets doen . Warm douche nemen ,haren wassen en luieren Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerlijk.
Das vakantie
En dan is er vuurwerk !! Bianca snel naar buiten en Klik klik klik !! Gaaf !! Tot morgen



 
 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten