donderdag 27 augustus 2015

Australie 27-8-2015 Dag 23 Yass Sidney..


Dag 23 Van Yass naar Sidney
 

 

We zijn wakker om 7 uur. Vandaag gaan we terug .na een goed ontbijt gaan we nog even door de tuin. We kijken naar het bouwer Bird nest. Jane laat ons zien dat ze ales wat blauw is spaart en zo kan zij weer zien dat de vogels de winter in haar tuin zijn gebleven. Ze nemen het blauw mee naar het werkstuk, de plaats waar dadelijk de dansen en de versierpogingen weer beginnen. Maar ook elders waar de vogels dus hun nesten bouwen Dat is niet bij hun tafereeltje.. Ze wil dit verder bestuderen en ze vind het leuk dat zoveel vogels haar tuin gebruiken om een natuurlijk leven te leven. Jane is ook een echt natuur mens. Na de koffie gaan we dan beginnen met afscheid nemen. Dat betekend dat ik nog een half uurtje met Jane praat en Bianca neemt haar persoonlijk momentje met John. Tegen 10 uur zitten we in de auto en we gaan.
 
Onderweg even tanken bij de Mac Donalds en weer een koffie met ons internette momentje en dan rijden we echt aan. De weg is niet moeilijk en Bianca heeft geen problemen met het rijden aan de andere kant. We stoppen nog een keer om een appel te eten en besluiten zodra we een Big M zien om echt te stoppen.  Nou na 2 uur kwam de M Niet van Marielle Niet van Marcel Niet van Mathilda Geen M van Moortje …. Maar van Mac Donald en eindelijk na 3 weken Mac  in en uit te zijn geweest voor koffie, is er tijd en ruimte voor een echte BIG MAC…..En het was smullen…genieten..  Lekker met frietjes ,mayonaise, en met een aardbijen milkshake.. MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
 
 

De reis gaat verder en voor we in Sidney zijn stoppen we nog een keer om de stad goied te besturen voor we erin rijden. Het gaat perfeckt ,alles gaat goed deze keer en we staan voor het appartement voor we het weten. We kunne de auto parkeren in het appartement want Rob Marchall heeft een eigen parkeerplaats en we mogen die gebruiken voor een nacht. Morgen vroeg namelijk om 0500 uur vertrekken we uit Australië. He tis zo snel gegaan !! We praten al over “De volgende keer doen we …..” “En de vogelde keer gaan we …” je kent dat wel Girls talking..
 
 
 

Maar eerst de koffers pakken, de was doen, douchen . Dan lekker uitgebreid bij de Italiaan eten. Voor hoofd en nagerecht.. Vroeg naar bed en morgen op naar Bangkok…………………….Spannend..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten