vrijdag 25 januari 2013

Vrijdag 25 -1-2013.


 

Vrijdag 25-1-2013.

 

Vandaag gaan we wat winkelen en maken een bootreis over de rivier. We zijn opgestapt bij de flyer , we varen dan naar de Marina Sand Banks .We zien alles nu van een beetje dichterbij. Dan varen we naar de Merlion en onder de brug door.  We zien het Fullerton Hotel .Een zeer duur hotel! En in de boot zitten mensen die vertellen dat er iemand speciaal was aangekomen in het Raffles. Oh dat moet onze Koningin Beatrix  zijn met Willem Alexander en Prinses Maxima. Die zijn toevallig in Singapore ! Deze mensen hadden hun gezien en vertelde dat de aankomst ,met alle toeters en bellen was .  

Naar het “oude “gedeelte van Singapore waar vroeger de zee stopte. Alles voor de Esplanade Bridge is later bijgebouwd.  We varen door en zien de schitterende oude bouw stijl van Singapore en daarachter de hyper moderne Sky line ,een ervaring deze combinatie. Als we langst Clarke Quay varen herken ik dit van de eerste keer .Dat oude met dat nieuwe en dat eten aan ,zeg maar hangend over de rivier aan ronde tafels de bouwstijl lijkt op boten. Gezellig druk  het krioelt er van de winkeltjes .. Voorbij Riverside point naar Robertson Quay en daar draaien we om en zo genieten we van de andere kant van de rivier .   

Na een uur staan we weer bij de Flyer en maken daar wat verder op foto van het aankomende chinees feest ,en lopen naar de Marina Mall.
Vanavond uit eten en de koffer goed klaar maken voor morgen om te vertrekken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten