vrijdag 5 augustus 2016

Dag 16 5 Augusutus 2016 Sukau- Sandakan.


Dag 16 | 05 Augustus 2016: Sukau - Sandakan

 

We gaan terug via een prachtige boottocht door mangrovebossen aan weerszijden van de rivier naar de kust. Onderweg nog nagenieten van dit paradijs .We zien nog een orang-oetang in de bomen en zij zwierende bewegingen in de bomen zien we maar als een zwaai naar ons. We hebben echt zo geboft dat het net fruit tijd is want we hebben echt zoveel orang-oetans gezien dat is echt een groot cadeau. Verder de reis genieten we van alles om ons heen. 

Na aankomst in Sandakan is het tijd voor de lunch. Toevallig is dat in ons hotel en we skippen die dag alles wat we hadden afgesproken want we nemen een dag pauze. We zijn moe en willen even zonder groep waar we de laatste dagen Sukau  mee hebben beleeft . Het waren hele leuke mensen, daar bofte we mee. 
 

Het waren dagen met veel indrukken  en lange dagen en korte nachten. Iedere dag 5 uur uit bed vraagt om even een time out. Jose gaat lekker in de kamer haar verslag schrijven en ik wil graag gaan zwemmen. En natuurlijk verslagen bijwerken en foto’s nakijken. We eindigen dus met een gezamenlijke lunch in ons hotel en nemen afscheid van de groep. 

Rust even op adem komen. Heerlijk Het hotel is zo lekker luxe en mooi dat we dat ook willen “gebruiken”. Na de middag relaxen gaan we uit eten in een mooi Thee huis op de berg en we gaan er heen met de taxi. Dat is ons vertelt in Sukau door mensen die we daar ontmoet hebben. Australiërs en ja als ik die hoor moet ik ff kletsen natuurlijk.

Bij hun komen de koningsparkieten in de tuin hun ochtend ontbijt halen dus er was snel een klik en ze vertelde me over dit thee huis. Het zou er adembenemend mooi zijn en er is een botanische tuin bij en je kan er lekker eten. Dus dat gaan we doen.  

Daarna naar bed want morgen vroeg gaan we naar  Selingan Turtle Island..
 
 
 
Jose neemt afscheid van de kok..
 
Weinig foto's van vandaag en morgen.Daar op het Island is alles primitief. Pas als we weer in Kuala Lumpur zijn kan ik wat plaatsen.. Dus tot Maandag is het stil ......

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten