vrijdag 1 februari 2013


Vrijdag 1-2-2013 aankomst bij Heide.

Vandaag sjekken we uit in het hotel, en  gaan we naar Heide .  Na dat we de koffers naar beneden hebben gebracht  gaan we bij het zwembad relaxen .

Daarna lunchen en we nemen afscheid van de mensen die ons zo lief verzorgd hebben.

 
We tellen ons geld nog even en oke we moeten nu wat zuiniger aan doen anders zijn we zo door die duizenden Bath heen !
 


Om half 3 staat de taxi klaar. Die heeft het adres ,maar Heide is moeilijk te vinden. Na een uurtje rijden staan we voor de deur. Heide komt aan lopen en we zijn blij elkaar weer te zien. Want het is speciaal als je ouder word dat je de kans krijgt elkaar steeds weer te zien.  Wow het is allemaal weer veranderd. Het was al mooi ,maar nu nog mooier. Naast het terras zijn kooien gebouwd en Max de Palmkaketoe zegt hallo.

Daarnaast zit een edel papegaai en een witkuif kaketoe. Heide heeft 4 poesjes in een grote ren en twee hondje die ook in een ren kunnen rennen. We drinken een kopje koffie en Heide heeft haar dochter ,schoonzoon en kleinkind op visite. Ze gaan die avond terug naar Engeland en we eten samen . Voor die tijd even wat vogels voeren en ons kadootje geven.

 
 Heide vind het super leuk.


De vogels krijgen nog snle een “snack” en wij kunnen nog even kijken voor dat we gaan eten. De grote tuin van 2011 staat nu vol met volières. Amazones ,edel papegaaien enkele losse vogels en natuurlijk de palmkaketoes. Na een uurtje gaan we gezellig eten. Heerlijke zalm, sla, tomaat en ei en als toetjes : stickie rice met papaja en kokos melk .Het is smullen en eigenlijk zijn we dood moe .

 
Heide brengt de kids naar het vliegveld en wij gaan naar bed. Wow en dat is mooi! Het is een mooi traditioneel  Thai house . We gaan de trappen op gemaakt van hout met echte tempel deuren .Eenmaal binnen is er een grote kamer . ,alles is van hout .Van dat donkere rode stevig lees : massief Thai hout. Een keuken een slaapkamer en een douche. Met daarin traditionele meubels.  
Ed de man van  de dochter van Heide heeft gezorgd dat ik op internette kan dus dat werk ook. Morgen worden we vroeg opgehaald en gaan dan naar de kweker en hebben daar lunch. Daarna naar huis en samen met Heide “bijkletsen”. Zondag extra tijd voor de palmkaketoes en er is wat “werk aan de winkel”. Goed we zijn nu hier en genieten van de speciale momenten samen met Heide

 

1 opmerking:

  1. wat hebben jullie een fantastische reis met een rijkdom aan ervaringen en ontmoetingen. Ook het filmpje van Safari world heb ik net bekeken. Dat is wel onnoemelijk groot. heb je daar dan wel genoeg aan één dag? Nu weer lekker genieten van je hobby, de papegaai, samen met andere vrienden en papegaaien liefhebbers. Wat is de temperatuur daar?
    Hier gaat het komend weekend weer vriezen. brr. Dat zal jullie tegenvallen als je weer hier in het kikkerlandje aankomen.
    Nog veel plezier daar. Geniet lekker verder.
    Groetjes, Ankie

    BeantwoordenVerwijderen