maandag 4 februari 2013

Onderweg naar Huis


Laatste dag bij Heide is relaxen en even werken.
Ze heeft namelijk vogels die geknipt moeten worden en de snavel gevijld. Dan doen we samen . Eerst vangen dan helpen.
Daarna gaan we wat mooie vogel platen uit lijstjes halen en die mogen we mee nemen. Het is zonnig weer 32 graden beetje wind en lekker warm. We gaan ook nog even lunchen en dan vertrekken we tegen 14.00 uur naar het vliegveld .

Daar vertrekken we om 18.30 naar Amsterdam
We komen dan Dinsdag rond 7 uur aan. Ik zal zeker het wakker worden missen .
Want je word hier langzaam wakker, en iedere minuut fluit en dan een andere vogeltje ,dat is dan na een half uur een consent .En je hebt dus geen wekker nodig Om 7 uur ben je gewoon wakker gefloten. Heerlijk
Vandaag heb ik hiervan extra genoten.
De zon schijn dan binnen en het licht lacht je toe Je gaat er uit en neemt de tijd voor het ontbijt . Heide verwend on enorm.
De dagen bij Heide waren geweldig. Lekker ontspannend en genoten van eten drinken en de rust. Ze geniet als ons van het smamen zijn ,verhalen vertellen en kweekervaringen delen. Het is een feest voor haar en voor ons.

1200 uur. Nu lekker eten en dan gaan we naar Nederland. Op het vliegveld kunnne we ons nog wat extra’s uit zoeken om de laatste Bath op te maken. Dat is ook erg leuk om te doen. Dan zit er onze vakantie op.
We hebben echt genoten en we hebben alles gezien wat we wilde zien en elkaar de vrijheid gegeven om foto’s te maken die we wilde maken .Al kosten het soms uren om de vogel er goed op te zetten. Jose en ik hebben in elkaar een echte vakantie vriendin gevonden En kunnen met trots terug kijken op een fantastische tijd samen . Zeker voor herhaling vatbaar als de tijd ons goed gezind is .
Maar dit neemt niemand ons nog af. Dank je wel Jose.....

Thiely

1 opmerking:

  1. een goede thuisreis! en bereid je maar voor op de kou hier!

    BeantwoordenVerwijderen