maandag 27 juni 2011

Programma Australie 2011

Ons voorlopig reis programma ziet er ongeveer zo uit :


Australie 2011 :

Dinsdag 9 September komen we aan in Brisbane. We gaan daar naast Brisbane verkennen, ook het lamington  nationaal Park bezoeken .

Daarna gaan we enkele dagen naar Grafton .Daar zullen we het Congress bijwonen en zal ik mijn 2-delige lezing geven over de Eclectus.
1 Eclectus in de natuur  2  Eclectus kweek.

Vanuit Grafton maken we een out back tour van 5 dagen.Op  de 20ste  vliegen we naar Sidney . daar zullen we de Blue Mountains bezoeken en de Taronga Zoo en Botanico tuinen .Natuurlijk Sidney met haar bijzonderheden en bezienswaardigheden als het Opera house! Dan bezoeken we enkele dagen John McGrath. Een kweker in Yass .Nabij Canberra. We zullen de kweek gebieden van de helmkaketoe gaan bezoeken en natuurlijk zijn eigen kweek vogels.De 27ste vliegen we voor een week naar Bangkok .Daar hebben we een afspraak met Heide Neumann en Mark Cremades .Heide is een bekende Palmkaketoe kweekster. Met ruime ervaring Ze werk samen met Marc voor Singapore Bird park waar ze een palmkaketoe project gestart zijn. Marc zet zich ook in voor de neushoornvogels. Ook in Bangkok bezoeken we enkele tempels en dierentuinen en Bangkok city, en gaan de Aziatische sfeer proeven.

Linken : 


·         Blue Mountains


·         Featherdale Wildlife Park

·         National

·         River cruise

·         Scenic World 


·         Yass, New South Wales


Out back bezoeken we o.a :


 Thailand Bangkok.
      · http://conservation.wrs.com.sg/index02.html

Tot zover even de back up in formatie.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten