zaterdag 25 juli 2015

Reisverslag Singapore Australië en Bangkok 2015. 1


Reisverslag Singapore Australië en Bangkok 2015. 

Het is weer bijna zover . “Ze“ Gaat weer op reis.

Deze keer ga ik met mijn vriendin Bianca. Onze hobby  is vogels en genieten en veel meemaken .Ik vind altijd de voorbereiding al leuk van een vakantie. Deze keer zijn we 2 jaar bezig geweest om de reis voor te bereiden. 
Het begint dan met je wensen kenbaar te maken aan elkaar en over en weer mailen. Dan sparen en kijken hoe lang gaan we . 2 weken werden er 3 en 3 weken werden er 4.
En dan kijken of we allebei tevreden zijn met de resultaten van het samenvoegen van de wensen. Nu ik kan zeggen dat is aardig gelukt.. Na 2 jaar waren we klaar om te gaan boeken. dat was spannend. Weer gaan er maanden voorbij en langzaam is ons vakantie schema klaar . Adressen besproken ,de kweek bezoekjes besproken. een tijdschema gemaakt. En dan begint het aftellen. Vandaag dacht ik over 10 dagen ga ik op vakantie .. Wow wat komt dat toch snel dicht bij. Nog 10 nachtjes slapen. Dan pak ik de koffer in ,kijk alles goed na en de kriebels zijn er vandaag al.. je maakt een reis lijstje . Staat er alles wel op. Wat neem ik mee . Wat neem ik niet mee . Hoe groot is eigenlijk mijn koffer ! Ja definitief kriebels. Maar oh wat heb ik er zin in .. Eindelijk face to face met de Edel papegaaien en de Palm kaketoe. Ik kan niet meer wachten... Ik kijk even in mijn foto map of ik een foto kan vinden. Want ja dromen komen uit ..

Ik heb vandaag gekozen voor 2 foto's van Mieke. Ze woont in Cairns. Met haar gaan we op reis ,ze heeft de reis eerder gemaakt .En me alvast wat foto's gestuurd. Om mijn dromen beeld te geven.. En twee foto's van John Griffith . Met hem gaan we de tour doen in Cairns.

Geniet mee .. Ik deel graag met jullie. Dus nog even wachten en dan zien we dit ..... Kom .............reis je met ons mee ...............


 
                                            
 
 
 
 
 
 
Ik kan bijna niet meer wachten..............
 
 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten