maandag 5 september 2011

3 en 4 September

Vandaag zijn we naar de markt geweest. deze markt de weekend markt is zo groot als 17 Stadiums. Groot dus.Ieder deel heeft een eigen sector. Sector schoenen ,of kleding of telefoons of dieren. Wij gingen voor de "vogeltjes markt" .  Moeilijk om te vinden als het zo groot is ,maar Caroline zij "Hans zou gaan luisteren " en dus deden we dat ook. En inderdaad daar piepte wat. Wij er op af en we kwamen bij de hondjes.  Hondjes en katten . Er waren hondjes wasserettes . Honden en katten rijen vol. Alle maten alle kleuren en alle soorten. Oke we waren al bij dieren nu de vogels nog.


Die hebben we uiteindelijk ook gevonden. Voor onze begrippen triest ,maar oke voor hun begrippen was dit aanbod voor iedere wat wils .Van papegaaien  parkieten, naar duiven ,kippen, eenden ,ganzen ,pauwen ,en nog maar op het was er. Alles te koop voor huisider voor eten en andere redenen die wij niet willen weten.


Goed ik wilde dit zien en na dat we het gezien hadden waren ook toe aan wat anders en gingen we naar het hotel.Middagje relaxen .


Zwemmen en boekje lezen en daarna voet masage en  pedicuren en naar de kapper .
3 uur verwennen voor een totaal prijs van 25 euro. Kopje kofie drinken met chocolade gebak.


We hebben de vakantie erop zitten en genieten nu na van foto en verhalen.
Want we gaan vanacht naar huis. We zijn Zondag morgen tegen 10 uur thuis ,en dat is natuurlijk ook fantastich na 4 weken.  Via ons dagboek zullen we het een en ander nog uit filteren,maar ik hoop dat u genoten heeft van deze korte verslagen van onze 4 weken in Australie en Bangkok.

Thiely en Caroline

Geen opmerkingen:

Een reactie posten